Image

Husvärden hyr ut mer i K 21

Uthyrning Husvärden hyr ut 500 kvadratmeter till SEB i det nya kontorsprojektet K 21 vid Krokslätts fabriker.
Publicerad den 6 Mars 2013
Annons
Image
Husvärdens projekt K 21 i Krokslätt. Bild: White
Husvärdens projekt K 21 i Krokslätt.

Därmed är 6 700 av fastighetens 10 400 kvadratmeter uthyrda.

SEB flyttar från Mölndals centrum.

- Historiskt har SEB i Mölndal varit en bank som riktat sig mot både privatpersoner och företag. 2008 valde SEB att förlägga företagsgruppen till kontoret i Sisjön, varifrån Mölndalsmarknaden kom att bearbetas. På kontoret i Mölndal valde vi att arbeta med vår privatmarknad och ett stort antal mindre företag. Inför sommaren 2012 valde vi dock att återigen bygga upp en lokal företagsgrupp på kontoret i Mölndal då vi insett vikten av att finnas lokalt som fullsortimentskontor, säger Tarja Kalvelid, kontorschef på SEB i Mölndal.

- Vi arbetar nu hårt på att kanalisera ut att vi vill ha nya företagskunder samt ägare, ledning och personal som är knutna till dessa företag. Området från Korsvägen till Mölndals Centrum är under kraftig förvandling framgent. Många arbetsplatser och bostäder kompletteras till det stora underlag som redan finns idag. Vi bedömer att vi får en bra framtida strategisk placering i Krokslätts Fabriker, fortfarande nära Mölndals Centrum.

- SEB var med och grundade Green Building Council, då känns det oerhört bra att vi som bank flyttar in i en Green Building också.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige