Image

Forsen utvecklar Säteriet i Härryda åt Förbo

Bygg/Arkitektur Förbos lägenheter i bostadsområdet Säteriet nedergårdarna i Härryda, får ny kostym. Forsen står för projekt- och byggledning med kvalitets- och ekonomistyrning.
Publicerad den 6 November 2015
Forsen utvecklar Säteriet i Härryda åt Förbo Bild: Forsen
Forsen utvecklar Säteriet i Härryda åt Förbo

Tidigare har man gjort renovering i fem etapper, då nämnt projekt Råda. Nu är det dags att ta sig an resterande.

Förbo, som är beställare, gör en helrenovering av fasader, fönster och entrédörrar samt stamrenovering med nytt badrum för samtliga lägenheter. Man har valt att ha olika färger på fasaderna för att anpassa till olika förutsättningar. Ljusare fasad in mot gårdarna så att ljuset reflekteras och skapar ljusa och trevliga miljöer. På andra sidan har man valt mörkare kulörer som dämpar husen och både lyfter fram och drar ljuset till det gröna.

Första etappen av nedergårdarna startar hösten 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY