Image

Ny affärsenhetschef på Forsen

Bolag I mitten av mars tillträder Anders Edwall tjänsten som ny chef för affärsområdet Bostad på Forsen.
Publicerad den 11 Januari 2016
Anders Edwall blir ny chef för affärsområdet Bostad på Forsen. Bild: Forsen
Anders Edwall blir ny chef för affärsområdet Bostad på Forsen.

– Jag hoppas att min kunskap och mina erfarenheter ska bidra till att Forsen fortsätter att utvecklas på bostadsmarknaden och att vår attraktivitet möjliggör nya affärer med befintliga och nya aktörer. Jag är väldigt glad över att få bli en del av Forsen och ser fram emot spännande och utvecklande arbetsuppgifter men också att lära känna alla nya medarbetare, säger Anders Edwall.

Anders Edwall har en gedigen erfarenhet och har, under 20 år, arbetat i flera befattningar inom JM AB. Han har det senaste året varit verksamhetschef i dotterbolaget JM Entreprenad AB.

– Anders är erfaren, engagerad och mycket kunnig inom det här området och vi är oerhört glada över att välkomna honom till Forsen, säger Bengt Johansson, vd på Forsen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY