Image
Ebba Pilo Karth
Ebba Pilo Karth Bild: Viktor Andersson/Women for Leaders

Forsen rekryterar ny CFO

Karriär Forsen rekryterar Ebba Pilo Karth som ny CFO. Hon kommer närmast från Stena Fastigheter Stockholm.
Publicerad den 2 Juni 2021

– Jag kände till Forsen sedan tidigare och våra värderingar stämmer väl överens. De bygger bokstavligen ett bättre samhälle och det är något jag också brinner för. Jag vill jobba nära affären och styrelsen, säger Ebba Pilo Karth.

Hon kommer närmast från Stena Fastigheter Stockholm, där hon haft rollen som ekonomichef sedan 2018.
– Vi ser med tillförsikt fram emot fortsättningen på året och vår tillväxt. Ebbas erfarenheter är helt rätt för vår fortsatta utveckling och jag är glad över att få en så kompetent ny kollega, säger Forsens vd Bengt Johansson.

Ebba Pilo Karth har tidigare även varit CFO på telecom-nätbolaget Skanova och jobbat tio år med olika controllerroller inom energisektorn, bland annat på Vattenfall. Hon är utbildad civilingenjör från Industriell Ekonomi på KTH och har även bott sju år i Berlin i Tyskland där hon studerat och arbetat. Under åren har tre tydliga fokus- och kompetensområden växt fram – digitalisering, affärsnära ekonomistyrning och ett sunt ledarskap, vilket kommer väl till pass då hon kommer att ansvara för ekonomi- och IT-avdelningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY