Image

Forsen förstärker inom CM

Karriär Forsen förstärker ytterligare i Göteborg genom att rekrytera Joachim Lindvall. Han kommer främst att ansvara för försäljning och projektledning av CM-projekt i västra Sverige.
Publicerad den 21 Augusti 2015
Joachim Lindvall. Bild: Forsen
Joachim Lindvall.

Joachim Lindvall kommer närmast från Tornstaden där han jobbade som entreprenadingenjör. Han har en gedigen erfarenhet inom branschen och har jobbat med både kommersiella fastigheter och bostäder även som platschef och arbetsledare.

– Det är spännande och utmanande att få vara med i den här CM-satsningen. Det var just det som lockade mig till Forsen, säger Joachim Lindvall.
Joachim börjar i sin roll som projektledare i oktober.

CM = Construction Management
CM innebär ett genomförande på delad entreprenad där projektering och produktion pågår parallellt. Man kan likna det vid att kunden bygger i egen regi och anlitar Forsen som inhyrd byggavdelning.

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY