Image
Duvan 6.
Duvan 6. Bild: Folksam Fastigheter

Folksam hyr ut 1100 kvadratmeter till Relex Solutions

Uthyrning Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Relex Solutions om 1107 kvadratmeter kontor i fastigheten Duvan 6 i centrala Stockholm och inflyttning sker i februari 2025. Fastigheten Duvan 6 ligger på Klara Södra Kyrkogata 1, nära Centralstationen och ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.
Publicerad den 22 Maj 2024

– Vi på Folksam är glada över att kunna välkomna Relex Solutions som ny hyresgäst hos oss. Jag är övertygade att de kommer att trivas bra i sina nya lokaler i Duvan 6 som är en välskött fastighet i ett centralt och attraktivt läge i Stockholm, säger Erik Löfberg, tillgångsförvaltare på Folksam Fastigheter.

Uthyrningen innebär en samlokalisering för Relex Solutions. Idag har de kontor på Kungsgatan 54, Kungsgatan 27 samt hos United Spaces på Klarabergsviadukten 63.

– Vi är glada att ha hittat vårt nya hem på Copper Building och längtar till flytten. Läget, den optimala planlösningen och hyresvärdens engagemang för att utveckla en levande fastighet gjorde beslutet enkelt för oss, säger Anna Martevo, Global Workplace Lead på Relex Solutions.

Avanti har bistått Folksam i uthyrningsarbetet och CBRE har varit rådgivare till hyresgästen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige