Image
Hästen 21 i Stockholm.

DLA Piper flyttar till Hästen 21

Uthyrning Som ett led i sin tillväxtstrategi kommer DLA Piper att flytta in på de två översta våningarna på en yta om 4 400 kvadratmeter i Pembrokes nybyggnadsprojekt Hästen 21 i centrala Stockholm.


Duvan 6.

Folksam hyr ut 1100 kvadratmeter till Relex Solutions

Uthyrning Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Relex Solutions om 1107 kvadratmeter kontor i fastigheten Duvan 6 i centrala Stockholm och inflyttning sker i februari 2025. Fastigheten Duvan 6 ligger på Klara Södra Kyrkogata 1, nära Centralstationen och ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.


Petit Palä på Sveavägen 50.

Nytt kontorspalats i anrik fastighet på Sveavägen

Bygg/Arkitektur Studio Stockholm Arkitektur har fått uppdraget att transformera den kulturhistoriska fastigheten Moraset 1 på Sveavägen 50 i Stockholm och Avanti Partners har fått i uppdrag att jobba med den strategiska uthyrningen.


Fastigheten Resedan 3 vid Odenplan i Stockholm.

Probitas hyr ut 1 600 kvadratmeter till Publicis Groupe

Uthyrning Probitas har tecknat ett nytt hyresavtal med Publicis Groupe i fastigheten Resedan 3, vid Odenplan i Stockholm.


Kungsbrohuset i Stockholm.

Gazella flyttar in hos Folksam

Uthyrning Gazella flyttar till nytt kontor på Västra Järnvägsgatan 11–23 i centrala Stockholm. Fastigheten bolaget flyttar till ägs av Folksam.


3 500 kvadratmeter finns nu att hyra i det centralt belägna Mästerhuset, byggnadens första vakans sedan den stod klar 2015.

Unik vakans i hjärtat av Stockholm: "Något utöver det vanliga"

Uthyrning Ett helt våningsplan på 3 500 kvadratmeter med spektakulär vy över Stockholm finns nu på marknaden för uthyrning. Det är fastighetsägaren Pembroke som gett uthyrningsuppdraget i Mästerhuset till Avanti Partners. För Fastighetssverige berättar Håkan Klinterhäll, partner på Avanti, om fastighetens första stora test, lokalens unika kvaliteter och vad hyran kan komma att landa på.


Nyutvecklade Fenix i Hagastaden, Stockholm.

Scius Partners hyr ut 3 600 kvadratmeter i Hagastaden

Uthyrning Scius Partners har hyrt ut cirka 3 600 kvadratmeter i det nyutvecklade Fenix i Hagastaden, Stockholm, till Addnode Group och HSB Riksförbund.


Rymden.

Gemfast hyr ut i Rymden

Uthyrning Spelutvecklaren Hazelight, som grundats av Josef Fares, har valt Rymden vid Slussen för sitt framtida huvudkontor. Uthyrningen omfattar drygt 1 700 kvadratmeter i två plan och lokalerna kommer, förutom deras kontor, även att inrymma deras Motion Capture-studio. Inflyttning planeras till juni 2023.


Rymden.

Helio öppnar i Rymden

Uthyrning Helio utvecklar nytänkande coworking-koncept i Rymden tillsammans med Gemfast.


Folksam tecknar nytt avtal med Klara Consulting

Uthyrning Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Klara Consulting AB om totalt 1 533 kvadratmeter kontor i fastigheten Duvan 6. Beräknad inflytt sker i etapper med start under kvartal 2 2022.


Batteriet på Södermalm.

Frever flyttar in i Batteriet

Uthyrning Scius hyr ut 1 000 kvadratmeter till underhållningsappen Frever i Batteriet på Södermalm.


Visionsbild, utomhusmiljö, GIII18.

Artmax hyr ut till Eon i Solna

Uthyrning Eon har tecknat avtal med Artmax i fastigheten Hilton 4, även kallad GIII18, med adress Gustav IIIs Boulevard 18 i Solna. Avtalet löper i fem år och inflyttning är planerad till våren 2022.


Jupiter Mindre 14.

Avanti Partners vinner uthyrningsuppdrag vid Slussen

Bolag Nystartade bolaget landar uppdrag från Gemfast.


Grundarna av Avanti Partners.

"Ambitionen är att bli den ledande rådgivaren"

Bolag En grupp välkända konsulter lämnar CBRE och Cushman & Wakefield för att starta Avanti Partners. Bolagets vd Nina de Besche berättar för Fastighetssverige om den tuffa målsättningen, hur bolaget ska växa framöver och hur hon ser på dagens hyresmarknad.