Image
Jupiter Mindre 14.
Jupiter Mindre 14. Bild: Per-Erik Adamsson

Avanti Partners vinner uthyrningsuppdrag vid Slussen

Bolag Nystartade bolaget landar uppdrag från Gemfast.
Publicerad den 23 Februari 2021

Fastigheten Jupiter Mindre 14 med adress Peter Myndes Backe 16 köptes av Gemfast år 2018. Lärarförbundet, som äger Gemfast, kommer att hyra cirka 1 600 kvadratmeter på entréplanet och på en trappa. GEMFAST har valt att anlita Avanti Partners för uppdraget att hyra ut resterande ytor.

Uthyrningsarbetet inleds med en gång där lansering av nytt koncept och namn väntas komma under våren. Totalt rör det sig om ca 5 800 kvadratmeter som ska fyllas med coworking och nya hyresgäster.

Nina de Besche, vd på Avanti Partners:
– Vi är oerhört glada och stolta över att Gemfast har anförtrott oss med detta fina uthyrningsuppdrag. Det är en ikonisk byggnad, med alla de rätta attributen i ett fantastiskt läge. Redan nu ser vi ett stort intresse från marknaden.

Stefan Lindhoff, vd på Gemfast:
– Vi är väldigt nöjda med att ha funnit ett riktigt kompetent uthyrningsteam i form av Avanti Partners och ser fram emot en spännande utveckling i ett av Stockholms mest dynamiska områden.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett tungt maskineri som levererar tillväxt"

Bolag Svenska Nyttobostäder är ett av börsens mest anonyma sexmiljardersbolag. Det unika upplägget gör att åren fram till 2025 i stort sett är utstakade. – Vi är ett tungt maskineri som levererar tillväxt, säger vd Tommy Johansson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY