Image
Fastigheten Resedan 3 vid Odenplan i Stockholm.
Fastigheten Resedan 3 vid Odenplan i Stockholm. Bild: Probitas

Probitas hyr ut 1 600 kvadratmeter till Publicis Groupe

Uthyrning Probitas har tecknat ett nytt hyresavtal med Publicis Groupe i fastigheten Resedan 3, vid Odenplan i Stockholm.
Publicerad den 15 November 2023

Avanti har bistått Probitas i uthyrningsarbetet. Cushman & Wakefield har varit rådgivare till hyresgästen. Beräknad inflyttning sker i februari 2024. Fastigheten ligger i korsningen Odengatan/Dalagatan.
– Det känns oerhört kul att välkomna Publicis Groupe som ny hyresgäst hos oss på Probitas. Resedan 3 är en fantastiskt fin fastighet och ligger i ett attraktivt läge nära kommunikationer och serviceutbud. Vi är övertygade om att Publicis Groupe kommer att trivas, säger Samuel Borg, vd och koncernchef på Probitas.

Probitas förvärvade den aktuella fastigheten från Fabege 2018. Fastigheten innehåller totalt 3 400 kvadratmeter kontor och bostäder.
Publicis Groupe har i dag sitt huvudkontor i Luma på Lumaparksvägen 7 i Hammarby Sjöstad.
– Vi är enormt glada över att äntligen ha hittat vårt drömkontor! Vi har letat efter en lokal med rätt läge och känsla, som möter nya behov i en hybrid vardag och som är positiv ur ett miljöperspektiv. Posthuset uppfyller alla dessa krav och lite till, vi ser fram emot att flytta in i denna fantastiska fastighet, säger Emma Thorp, vd och Koncernchef Publicis Groupe Sweden-Denmark.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige