Image
Klockan.
Klockan. Bild: klockanstockholm.se

Avtalat förhyr 4 300 kvadratmeter i Klockan Stockholm

Uthyrning Varumärket Avtalat har tecknat hyresavtal om 4 300 kvm och flyttar till kvarteret Klockan Stockholm. Avtalet är på sju år och inflyttning sker i början av 2026.
Publicerad den 28 Oktober 2024

Under varumärket Avtalat samlas Collectum, Fora och Kollektivavtalsinformation i gemensamma kontorslokaler med sina uppemot 450 medarbetare. De tre bolagen bedriver verksamhet inom området för kollektivavtalad tjänstepension och försäkring i privat sektor.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Avtalat till kvarteret Klockan som vi nu utvecklar för dagens och framtidens kunder. Att skapa "alla tiders arbetsplats" har varit vår ledstjärna i utvecklingen av Klockan. Oavsett tid på dygnet eller över året ska det vara enkelt att ta sig hit, effektivt att jobba här och så trevligt att du stannar kvar för en matbit med kollegorna, säger Lars Nylund, vd för Kungslagern Holding AB.

Kvarteret Klockan renoveras nu och entréplanet utvecklas till en mat- och servicedestination. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Breeam-in-use med målsättning att nå högsta nivå Outstanding. I uthyrningsarbetet samarbetar fastighetsägaren med Avanti Partners.

Fastigheten ligger vid Norra Bantorget i Stockholm, i direkt närhet till tunnelbanans och pendeltågens samtliga linjer, fjärrtåg, Arlanda express, bussar och cykelstråk.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så drar Logistea nytta av sammanslagningen med KMC Properties

Bolag I juni tillkännagavs att Logistea och KMC Properties går samman för att bilda ett nordiskt fastighetsbolag inom logistik, lager och lätt industri. Sammanslagningen är nu färdig och under fredagen presenterade Logistea sin första kvartalsrapport efter denna händelse.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige