Image

Flera fastighetsaktörer bland de bästa arbetsplatserna

Event Newsec, Tenant & Partner och Forsen Projekt placerade sig alla på tio i topp-listan i årets Great Place To Work och Atrium Ljungbergs HR-chef Helena Martini utsågs till ”Årets HR-personlighet”.
Publicerad den 20 Mars 2015

På listan över stora företag (med fler än 250 anställda) placerade Newsec sig på sjätte plats. I topp var Hilti, Tre och Adecco.

- Vi arbetar målinriktat med vår värdegrund ”Passion för kollegor och kunder” och att ständigt utveckla vår arbetsmiljö och företagskultur för att attrahera den bästa kompetensen i branschen. Det är därför mycket glädjande att vårt arbete ger resultat och att vi även i år finns med på tio-i-topp listan över Sveriges bästa arbetsplatser, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management Sverige.

I listan för medelstora företag är Cygni nummer 1. Tenant & Partner är trea och Forsen Projekt åtta. På plats 13 återfinns Mimer och på plats 14 Atrium Ljungberg.

– Vi är mycket stolta och glada över att ha vunnit en pallplacering i årets ranking. Vi arbetar målmedvetet och strukturerat med att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Att ha engagerade och nöjda medarbetare är helt avgörande i det arbetet. Denna placering är ett bevis på att vi gör saker rätt, säger Lisa Vik, HR-Manager på Tenant & Partner.

Atrium Ljungberg utsågs till ”Årets HR-personlighet”

- Jag är oerhört glad och hedrad för det fina priset. Det ger ännu mer energi att fortsätta jobba strategiskt med de här viktiga frågorna. Och jag är stolt över att jobba i en organisation och med medarbetare som gör det möjligt, säger Helena Martini.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec har ca 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 30 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1400 miljarder kronor. Tack vare st...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY