Image
Golvimporten hyr 2 600 kvadratmeter i Viared.
Golvimporten hyr 2 600 kvadratmeter i Viared. Bild: Colliers

Fastmax hyr ut 2 600 kvadratmeter i Viared

Uthyrning Colliers har agerat rådgivare då företaget Golvimporten tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende 2 600 kvadratmeter på Elementgatan 14 på Viared i Borås.
Publicerad den 5 Juni 2020
Annons
Image

När det stod klart att Golvimporten behövde nya lokaler för sin expansion fick de under försommaren 2020 kontakt med fastighetsbolaget Fastmax som nu anpassar kontor och lagerytor för sin nya hyresgäst Golvimporten. Golvimporten tillträder sina nya lokaler den 1/1 2021.
– För Golvimporten innebär förhyrningen att vi kan fortsätta att vidareutveckla våra affärer på ett mer effektivt och gynnsamt sätt. Vi har även här möjligheten att expandera över tid. Vi är mycket nöjda med hur Fastmax har drivit detta projektet tillsammans med oss, säger Pierre Nilsson, huvudägare och styrelseordförande på Golvimporten.
– I egenskap av en mindre lokal aktör på fastighetsmarknaden i Borås, är vi mycket stolta över att inleda ett samarbete med Golvimporten som vi har tecknat ett hyreskontrakt på tio år med, säger Krister Lundgren, som tillsammans med Magnus Bengtsson driver och äger Fastmax.
– Denna uthyrning är väldigt rolig då Golvimporten är inne i en stark expansionsfas. Jag är glad att vi hittat de ytor Golvimporten behöver för att fortsätta utveckla sin verksamhet, hos en lokal aktör med ett långsiktigt samarbetstänk, säger Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing på Colliers.
Övriga hyresgäster hos Fastmax på Elementgatan 14 är Exakta Print, C Land Logistics och Protec Filter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY