Image

Fasticon får Aff-uppdrag av HSB

Bolag Fasticon har tecknat en överenskommelse med HSB:s Riksförbund för att arbeta fram mallar enligt Nya Aff.
Publicerad den 19 Januari 2015
Per Ollas. Bild: Fasticon
Per Ollas.

Nya Aff innebär att hela Aff-konceptet har omarbetats med syftet att få ett mer enhetligt och enklare system för upprättande av avtal, avseende fastighetsförvaltning och övriga Facility Managementrelaterade tjänster.

De nya mallarna som arbetas fram i HSB:s förvaltningsnätverk kommer att göras tillgängliga och sätta en ny standard för HSB-föreningarna i landet.

- Intresset för Nya Aff är stort och det är glädjande att vi fått förtroendet att hjälpa HSB med detta viktiga arbete. Detta innebär att Nya Aff kommer att bli basen för att marknadsföra och teckna avtal för HSB:s framtida tjänsteutbud till både bostadsrättsföreningar och andra kunder, säger Per Ollas, affärsområdeschef Upphandling och Förvaltningsstöd på Fasticon.

- Vi vill visa marknaden att HSB ligger i framkant och vill erbjuda våra kunder moderna och kvalitetssäkrade avtal. Vi ser fram emot samarbetet med Fasticon som har haft en central roll i framtagande av Nya Aff, säger Dominique Grubestedt, projektledare förvaltningsutveckling på HSB Riksförbund och ansvarig för HSB:s förvaltningsnätverk.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige