Image

I dag lanseras nya Aff

Sverige I dag lanseras nya Aff. Tanken är att det nya förenklade och förtydligade Aff ska innebära tydligare avtal för fastighetsförvaltning och facility management.
Publicerad den 18 September 2014
Philip Österlund. Bild: Aff-Forum
Philip Österlund.

På Business Arena hålls ett fördjupningsseminarium med temat ”Bättre förutsättningar för en väl fungerande fastighetsförvaltning” med en tillhörande demonstration av nya Aff.

- Nya Aff är ett ett projekt där man gjort om hela strukturen i den befintliga dokumentationen. Tanken är att skapa ännu tätare och tydligare avtal för modern fastighetsförvaltning och service och att i så stor utsträckning som möjligt eliminera riskerna för samarbetsproblem och tvister. Tvister är dyrt och tidskrävande så i min värld är det något som alla vill sträva efter att undvika. Det skall bli roligt att äntligen lansera nya aff och visa upp det för branschen, säger Anna Cedvén, en av projektledarna för ”Nya Aff”.

- Aff-Forum är en professionell och oberoende branschorganisation med en vision att ge god kunskap, kostnadseffektivitet och bättre förutsättningar för en väl fungerande fastighetsförvaltning och Facility management. Affs dokument skapar enhetlighet i beskrivning av entreprenader och tjänster vilket ger trygga avtal överenskomna av branschens intressenter, säger Philip Österlund, vd på Aff.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige