Image

Espresso House öppnar i Vällingby

Uthyrning Vällingby City har genom Newsec tecknat avtal med Espresso House, som under våren 2017 öppnar på Vällingby Torg.
Publicerad den 10 Oktober 2016
Espresso House öppnar våren 2017. Bild: Espresso House
Espresso House öppnar våren 2017.

Det nya caféet kommer att ta över Swedbanks lokaler och rymma cirka 100 sittplatser.

– Centrumledningen ser i sina kundundersökningar att besökarna uppskattar Vällingby City som en mötesplats att komma till med familj och vänner. Samtidigt efterfrågar man framöver fokus på trivselfaktorer och en ökad tillgänglighet för till exempel barnfamiljer. Vi vill vara lyhörda för våra besökares preferenser och ser att Espresso House kommer att vara ett mycket positivt tillskott till atmosfären i Vällingby, säger Newsecs Annelie Bergholm, kontraktsförvaltare i Vällingby City.

– Vi har länge velat etablera oss i Vällingby City, därför blev vi extra glada när det stod klart att vi fick flytta in i den stilfulla lokalen vi haft ögonen på ett tag. Med ett riktigt bra läge i köpcentrumet tror vi mycket på denna etablering och vi ser fram emot att erbjuda gott kaffe i en mysig miljö till våra gäster, säger Jennifer Karlberg, etablerare på Espresso House.

Vällingby City har en total lokalyta om cirka 70 000 kvadratmeter och ägs av Svenska Bostäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige