Image

Espresso House öppnar i Vällingby

Uthyrning Vällingby City har genom Newsec tecknat avtal med Espresso House, som under våren 2017 öppnar på Vällingby Torg.
Publicerad den 10 Oktober 2016
Annons
Image
Espresso House öppnar våren 2017. Bild: Espresso House
Espresso House öppnar våren 2017.

Det nya caféet kommer att ta över Swedbanks lokaler och rymma cirka 100 sittplatser.

– Centrumledningen ser i sina kundundersökningar att besökarna uppskattar Vällingby City som en mötesplats att komma till med familj och vänner. Samtidigt efterfrågar man framöver fokus på trivselfaktorer och en ökad tillgänglighet för till exempel barnfamiljer. Vi vill vara lyhörda för våra besökares preferenser och ser att Espresso House kommer att vara ett mycket positivt tillskott till atmosfären i Vällingby, säger Newsecs Annelie Bergholm, kontraktsförvaltare i Vällingby City.

– Vi har länge velat etablera oss i Vällingby City, därför blev vi extra glada när det stod klart att vi fick flytta in i den stilfulla lokalen vi haft ögonen på ett tag. Med ett riktigt bra läge i köpcentrumet tror vi mycket på denna etablering och vi ser fram emot att erbjuda gott kaffe i en mysig miljö till våra gäster, säger Jennifer Karlberg, etablerare på Espresso House.

Vällingby City har en total lokalyta om cirka 70 000 kvadratmeter och ägs av Svenska Bostäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige