Image

Espresso House öppnar i Gävle

Uthyrning I juni öppnar Espresso House sin första coffee shop i Gävle city och lokalen utvecklas nu, i samarbete med Diös, till en av de största Espresso House i landet.
Publicerad den 6 April 2017
Espresso House öppnar i juni. Bild: Diös
Espresso House öppnar i juni.

Espresso House gör sin första etablering i Gävle city och gör den enligt sitt helt nya inredningskoncept. Inflyttning beräknas ske i slutet av maj. Adressen är Drottninggatan/Stortorget, i den lokal där McDonalds finns i dag.

– Vi har haft en dialog med Espresso House under en tid och det känns jätteroligt att de väljer Gävle city för etablering av sitt nya koncept. Möjligheter till nya upplevelser och mötesplatser ligger helt i linje med hur vi ser på stadsutveckling. Fler anledningar för människor att vilja vara i stadskärnan, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös och kunde inte ha fått ett bättre läge för vår första etablering i Gävle city. Lokalen är fördelad på två våningar och vi bygger nu om denna för vårt helt nya inredningskoncept. Nu ser vi fram emot öppning i juni och påbörjar inom kort rekryteringsprocessen för att anställa cirka 20 nya medarbetare som kan ge en härlig kaffeupplevelse till våra gäster, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig, Espresso House.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige