Image

Diös utvecklar lokal för e-handel i Sundsvall

Uthyrning I april utökar jakt.se sin verksamhet och öppnar en fysisk butik i Diös lokaler i handelsområdet Birsta, strax utanför Sundsvall.
Publicerad den 24 Mars 2017
Jakt.se öppnar i Birsta. Bild: Diös
Jakt.se öppnar i Birsta.

Jakt.se startade för tio år sen som en renodlad e-handel för jaktutrustning och jaktkläder med mål om att bli Sveriges ledande webbutik inom jakt och fiske. Som ett led i detta stärks näthandeln nu med en fysisk butik som även hanterar leveranser.

– Det är precis såhär vi vill vara med och utveckla handeln. Tydliga koncept där hantering av e-handel blir en bra kombination med fysisk butik. Lokalen har ett attraktivt läge i Birsta och kompletterar annan handel i området. Det ska bli mycket spännande att följa jakt.se framåt, säger Sofie Stark, affärsområdeschef, Diös Västernorrland.

– Vi känner oss mycket nöjda med vår nya etablering i Birsta och tror att butiken blir en bra plattform för oss för fortsatt utveckling av vår affär. Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Diös gällande lokalen och nu siktar vi på öppning av den nya butiken i april, säger Anders Hansson, ägare, jakt.se.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige