Image

Eklandia hyr ut till Best Transport

Uthyrning Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat hyresavtal med Best Transport avseende en lokal om cirka 2 250 kvadratmeter i Kallebäck, Göteborg.
Publicerad den 17 September 2015

Bud- och transportföretaget Best Transport med verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, väljer att flytta sin Göteborgsverksamhet till Eklandias fastighet på Mejerigatan i Kallebäck. Tillträde har redan skett till delar av ytan och vid årsskiftet kommer lokalanpassningar i övriga ytor vara klara.

– Best Transport sökte efter en lokal med närhet till de stora lederna i centralt läge. Det är glädjande att valet föll på Eklandia och vår fastighet på Mejerigatan som väl uppfyllde deras krav. De var även i behov av en lokal med snabbt tillträde vilket vi är glada över att kunna hjälpa till med, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Eklandia Fastighets AB.

Colliers var rådgivare till Eklandia Fastighets AB vid uthyrningen. Christoffer Bladh Nord är projektledare inom Industri & logistik på Colliers:

-Utmärkt läge och lokal för den verksamhet som Best Transport bedriver, närhet till det mesta inom Göteborg och viktiga leder som E20 och väg 27 för effektiv distribution. Det är också extra roligt att Colliers tidigare i år även förmedlade Sandryds, som hyrde 6 730 kvadratmeter i samma fastighet, och därmed har bidragit till att minska vakansgraden markant i fastigheten.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige