Image

Eklandia köper två fastigheter i Tagene

Transaktioner Eklandia stärker närvaron i Tagene, Göteborg genom köp av industrifastigheterna Kärra 75:2 och 75:4 för 127 miljoner kronor.
Publicerad den 22 Juni 2015
Cecilia Fasth. Bild: Castellum
Cecilia Fasth.

Säljare är NAPF Kärra AB.

Fastigheterna är i princip fullt uthyrda och belägna utmed E 6 på Transportgatan i ett av Göteborgs mest etablerade lägen för industri och volymhandel. Fastigheterna utgörs av flexibla industri- och handelslokaler och har en uthyrningsbar yta om totalt cirka 16 000 kvadratmeter.

– Förvärven ligger helt i linje med vår investeringsstrategi då vi nu stärker närvaron och densiteten i området. Eklandia äger sedan tidigare de fyra grannfastigheterna och genom att nu äga hela kvarteret skapar vi framtida tillbyggnadsmöjligheter samtidigt som det bidrar till vår förvaltningseffektivitet, säger Cecilia Fasth, vd för Eklandia Fastighets AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY