Image
Egnahemsbolaget köper i Gårdsten.
Egnahemsbolaget köper i Gårdsten. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter

Egnahemsbolaget köper byggrätt i Gårdsten

Transaktioner Egnahemsbolaget köper en byggrätt om 4 350 kvadratmeter, avsedd för bostäder, med en markareal om 3 039 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Mars 2023

Mike Kommersiella Fastigheter har i början av 2023 för Göteborgs kommuns räkning förmedlat en byggrätt för bostäder till Egnahemsbolaget. Affären är en del av stadens utveckling i området och inom befintlig detaljplan.
– Vi tackar Göteborgs kommun för förtroendet i detta uppdrag samt för det fina samarbetet med kommunens tjänstemän, säger Jonas Berglund, vd och transaktionsrådgivare, Mike Kommersiella Fastigheter.
– Förutsättningarna för affären har varit tydliga och vi ser fram emot att följa byggnationen som Egnahemsbolaget kommer genomföra de närmsta åren, säger Mikael Nyberg, transaktionsrådgivare och partner på Mike Kommersiella Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige