Image

Diös säljer till BRF

Transaktioner Diös säljer fastigheten på Strandgatan 22 i Östersund till en nybildad bostadsrättsförening för knappt 20 miljoner kronor.
Publicerad den 8 Augusti 2014
Knut Rost. Bild: Diös
Knut Rost.

Fastigheten har en uthyrningsbar yta om 1 075 kvadratmeter.

Catella har för säljarens räkning varit rådgivare i affären.

– Fastigheten är i gott skick och det är nu ett bra läge för bostadsrättsföreningen att ta över förvaltningen av fastigheten och vidareutveckla det egna boendet, säger Knut Rost, vd för Diös.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY