Image

Diös förlänger med Sweco i Luleå

Uthyrning Sweco tecknar ett förlängt sjuårigt avtal med Diös Fastigheter i centrala Luleå. Kontraktsvärdet är 51 miljoner kronor och hyresavtalet träder i kraft den 1 april 2016.
Publicerad den 22 Maj 2015
Annons
Image

– Vi har en långsiktigt god relation med Sweco. Därför föll det sig naturligt för båda parter att fortsätta samarbetet när de valde att utöka sin kontorsyta, säger Ulf Boström, chef för Diös Fastigheters affärsområde Norrbotten.

– Sweco är i ständig tillväxt och vi vill skapa attraktiva och hållbara kontorsmiljöer som stödjer Swecos verksamhet och tillväxtmål. Vi är glada att vi tillsammans med Diös skapar lokaler i Luleå som utformas enligt vår filosofi om hållbarhet, energihållning, kreativa möten och ständig förändring, säger Annika Benton, t f chef för affärsstöd Lokaler på Sweco.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY