Image

Diös hyr ut till Folksam

Uthyrning I november flyttar Folksam in i nya verksamhetsanpassade hos Diös på Nygatan i Umeå. Kontraktsvärdet på det femåriga gröna hyresavtalet är cirka nio miljoner kronor.
Publicerad den 21 Maj 2015
Annons
Image

- Utvecklingen av fastigheten Rind är nu snart klar och vakansen efter Arbetsförmedlingens flytt i juli 2014 är i princip fylld. Tillsammans med våra hyresgäster har vi skapat ett hus med moderna kontorsytor och sikte mot framtiden, säger Göran Fonzén, chef för Diös affärsområde Västerbotten.

Diös Fastigheter färdigställde nya lokaler åt Folksam i såväl Luleå som Skellefteå under 2014. I den här processen har Newsec Corporate Solutions varit rådgivare till Folksam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY