Image

De får uthyrningsuppdraget för Sky City Office One

Uthyrning Här är konsulten som får uppdraget att utveckla och hyra ut Sky City Office One.
Publicerad den 19 Februari 2014
Annons
Image

Jones Lang Lasalle har fått i uppdrag att utveckla och hyra ut lokaler för både kontor och handel i Sky City Office One, med en första etapp på 15 000 kvadratmeter.

- Det är otroligt spännande att få vara med och tillsammans med Swedavia skriva historia i detta gigantiska utvecklingsprojekt som nu drar igång på Arlanda, säger Magnus Carlsson på Jones Lang Lasalle.

- Vi smygstartade projektet redan under hösten, det var många bitar som behövde hamna på plats innan Swedavia avslöjade för marknaden om sina framtidsplaner. Projektet rullas nu ut på bred front och kommer vara ett mycket viktigt steg i den framtida utvecklingen av Arlandaområdet, säger Magnus Carlsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY