Image

Här är första kontorsfastigheten i Airport City Stockholm

Bygg/Arkitektur Sky City Office One blir den första byggnaden i Airport City Stockholm.
Publicerad den 19 Februari 2014
Sky City Office One. Bild: Swedavia
Sky City Office One.

Swedavia släppte för drygt en vecka sedan de långsiktiga planerna för Arlanda.
13 miljarder kronor investeras i ambitionen att öka antalet resenärer från 21 miljoner till 35 miljoner. I takt med att flygtrafiken samt antalet flygförbindelser ökar är efterfrågan på kontorsytor stor – Sveriges största arbetsplats med cirka 17 000 personer kommer de kommande åren att öka till 50 000 personer.

Fastigheten, som är en fortsättning av satsningen på Clarion Hotel Arlanda Airport, kommer erbjuda en bred variation av lokalstorlekar för såväl stora som mindre företag.

Med direkt anslutning till flygplatsterminaler och Sky City erbjuds också en unik närhet till det som stockholmarna själva nyligen utnämnt till Stockholms bästa resecentrum.

- För tredje året i följd slogs rekord i antal resenärer vid Arlanda. Den positiva utvecklingen som kommer att fortsätta är en följd av att framförallt internationella förbindelser ökar i betydelse, vilket också gör att etableringar vid detta tillväxtområde blir mer och mer attraktivt, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige