Image
Den 19 maj är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som i år växer från en halvdag till en heldag med temaspår. Medarrangörer är Uppsala kommun och partners är Bengt Dahlgren och NCC.
Den 19 maj är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som i år växer från en halvdag till en heldag med temaspår. Medarrangörer är Uppsala kommun och partners är Bengt Dahlgren och NCC.

Datum och moderator klart för större seminarium

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nu är datumet klart för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som nu växer från en halvdag till en heldag med temaspår.
Publicerad den 29 Februari 2016

Gör en bock i kalendern den 19 maj redan nu. Då är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress.

Förra året arrangerades seminariet som en halvdag och avslutades då med en gemensam lunch.

I år växer seminariet till ett heldagsseminarium med två temaspår; Kontor och Handel/Bostäder.

Moderator är Alexandra Pascalidou och hennes sidekick/expertkommentator blir Ingemar Rindstig.

Anmäl dig till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala här.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras i samarbete med Uppsala kommun. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren och NCC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2023

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Torsdag 4 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:


Partner:


Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige