Image
Göran Råckle, Maarit Nordmark och Anders Kvist utgör finansieringspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress den 19 maj.
Göran Råckle, Maarit Nordmark och Anders Kvist utgör finansieringspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress den 19 maj.

Framtidens alternativa finansieringslösningar

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Traditionell bankfinansiering är fortfarande det vanligaste, men flera alternativ finns och mycket nytt väntar runt hörnet - hur ser till exempel framtiden för preffar och hybridkapital ut? Svaren ges av en kunnig panel på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 19 maj.
Publicerad den 23 Mars 2016

Anders Kvist, finanschef Kungsleden, Maarit Nordmark, CIO Brunswick Real Estate och Göran Råckle, chef fastighetsanalys Swedbank kommer att diskutera det aktuella finansieringsläget på fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 19 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras på Uppsala Konsert & Kongress.

Förra året arrangerades Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som en halvdag och avslutades då med en gemensam lunch.

I år växer seminariet till ett heldagsseminarium med två temaspår; Kontor och Handel/Bostäder.

Anmäl dig till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala här.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras i samarbete med Uppsala kommun. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren, Advokatfirman Lindahl och NCC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2023

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Torsdag 4 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:


Partner:


Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige