Image

Investeringsmöjligheter i intressant demografiskt läge

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det kommer behöva investeras mer än 1 500 miljarder kronor i nyproduktion av bostäder och samhällsfastigheter fram till 2030. Samtidigt skapar stora demografiska förändringar (flyktingströmmar, höga födelsetal och åldrande befolkning) utmaningar och möjligheter på fastighetsmarknaden. Om detta kommer Max Barclay, vd Newsec och Jakob Pettersson, analyschef Newsec att berätta på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 19 maj.
Publicerad den 28 April 2016
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay. Jakob Pettersson. Bild: Newsec
Jakob Pettersson.

Max Barclay är vd på Newsec Sweden och har lång erfarenhet av, och ett brett internationellt kontaktnät inom, fastighetsbranschen. Han har ett långt förflutet på Newsec och har jobbat så väl med bolagets expansion i Norden och Baltikum som med bolagets utveckling på den svenska marknaden. Han har också varit kommunikations- och marknadschef på Newsecs ägarbolag Stronghold.
Jakob Pettersson är analyschef på Newsec. Han verkade tidigare som rådgivare på Newsec och dessförinnan som rådgivare på PWC Real Estate. Jakob Pettersson har lång erfarenhet av strategisk företagsrådgivning och rådgivning inom fastighetsbranschen, innefattande bland annat transaktioner, analys och affärsutveckling. Han har även internationell projekterfarenhet från länder i Europa och Nordamerika och har en examen i B.Sc. Business and Economics vid Handelshögskolan i Stockholm.

Missa inte att bli uppdaterad på de senaste investeringsmöjligheterna och utvecklingen på marknaden på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 19 maj på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!


Läs mer om talarna här.

Se programmet här.

Förra året arrangerades Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som en halvdag och avslutades då med en gemensam lunch.

I år växer seminariet till ett heldagsseminarium med två temaspår; Kontor och Handel/Bostäder.

Moderator är Alexandra Pascalidou och expertkommentator/sidekick är EY:s Ingemar Rindstig.

Bland talarna i övrigt märks Erik Pelling (S), kommunalråd Uppsala, Anna Denell, Vasakronan, Anders Kvist, CFO Kungsleden, Pär Holmgren, meteorolog och naturskadespecialist på Länsförsäkringar, Fredrik Brodin, vd Stendörren Fastigheter, Göran Råckle, chef fastighetsanalys Swedbank, Maarit Nordmark, CIO Brunswick Real Estate, Annika Winsth, chefsekonom Nordea, Fredrik Kolterjahn, analyschef JLL, Finn Axel Rasmussen, etableringschef Starbucks i Sverige och Norge, Patrik Engman, vd Andy´s Lekland, Alexander Appelsved, etableringschef Brothers, Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke, Samira Mchaiter, regionchef Rikshem, Anna Sander,ansvarig för forsknings- och innovationsstrategier på WSP, Göran Brocknäs, regionchef Uppsala Handelskammare, Karin Ståhl, partner/grundare Go To Work, Ilija Batljan, vd och grundare Samhällsbyggnadsbolaget, Max Barclay, vd Newsec Sverige, Jakob Pettersson, analyschef Newsec Sverige, Fredrik Ahlstedt (M), kommunalråd, Yvonne Näsström, näringslivsdirektör Uppsala och Jonas Bjuggren, regionchef på Vasakronan.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med Uppsala kommun. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren, Advokatfirman Lindahl och NCC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2023

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Torsdag 4 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:


Partner:
Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige