Image

Cushman & Wakefield rekryterar två

Bolag Sanna Ytterfors och Jacob Mattsson har anställts till Cushman & Wakefields affärsområde Occupier Services.
Publicerad den 23 Februari 2017

Sanna Ytterfors anställs som projektledare och kommer i sin nya roll att arbeta med att driva både svenska och internationella projekt. Närmast kommer hon från JLL, där hon arbetat med analys och hyresgästrådgivning i en roll som projektkoordinator inom affärsområdet Corporate Solutions.

Jacob Mattsson har anställts som projektkoordinator. Både Sanna Ytterfors och Jacob Mattsson har en masterutbildning med examen från KTH respektive Lunds Tekniska Högskola.

– Det är en kraftigt ökande efterfrågan på våra tjänster inom såväl arbetsplatstrategier som hyresgästrådgivning och projektledning, både från svenska som internationella kunder. Vi är därför mycket nöjda att vi nu kunnat rekrytera Sanna Ytterfors och Jacob Mattsson. Vi räknar dessutom med att växa ytterligare under året för att möta efterfrågan, säger Marie Cronström, Head of Occupier Services, Cushman & Wakefield.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY