Image

Cushman & Wakefield rekryterar från CBRE

Karriär Karl Persson har anställts till Capital Markets på Cushman & Wakefields kontor i Göteborg.
Publicerad den 20 Januari 2017
Karl Persson. Bild: Cushman & Wakefield
Karl Persson.

Karl Persson kommer närmast från en roll som chef för CBRE i Göteborg och vice vd för CBRE i Sverige. Dessförinnan var han Head of Capital Markets på JLL i Västsverige. Totalt har Karl Persson nästan 20 års erfarenhet av transaktioner i Sverige med fokus på Västsverige och har årligen varit projektledare i ett stort antal transaktioner.

– Just nu känns det extra roligt att få ansluta till Cushman & Wakefield, eftersom Capital Markets-teamet har varit så framgångsrikt och så mycket positivt i övrigt händer i bolaget. Det ska också bli roligt att få chansen att bygga marknadens starkaste lag i Göteborg, säger Karl Persson.

– Att göra en kraftfull satsning på Göteborgsmarknaden och logistiksegmentet är ett naturligt nästa steg för Cushman & Wakefield och ligger helt rätt i tiden. Med Karl får vi nu en person med mycket gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät och vi kan därmed, med lokal förankring, skapa och genomföra affärer på ett för våra kunder utomordentligt bra sätt, samtidigt som vi får en stark bas att bygga vidare på, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield i Sverige.
Karl Persson blir också medlem av Cushman & Wakefields svenska ledningsgrupp.

– Karl har haft en avgörande roll i uppbyggnaden av både JLL och CBRE i Göteborg och har därigenom fått stor erfarenhet av ledarskap och av globala konsultföretag. Han kommer därmed kunna bidra starkt till den fortsatta utvecklingen av bolaget, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige