Image
Croisette får uthyrningsuppdrag av Ramsbury.
Croisette får uthyrningsuppdrag av Ramsbury. Bild: Croisette

Croisette skriver exklusivt uthyrningsavtal med Ramsbury för projekt på Kungsgatan

Uthyrning Ramsbury Property har tillsammans med Croisette ingått ett exklusivt avtal för uthyrningen av Kv Herrnhutaren – på Kungsgatan i centrala Göteborg. Projektet omfattar drygt 2 500 exklusiva kvadratmeter kontor fördelat på fyra våningsplan.
Publicerad den 21 Februari 2022

Under våren 2020 påbörjades ombyggnationen av fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan. Fastigheten har rivits och uppförts på nytt, med fasaden mot Kungsgatan bevarad. Husets översta fyra våningar blir kontorslokaler i storleksordning från 250 kvm. Vidare kommer H&M att husera på de tre nedre våningsplanen. Tillträde till kontorsytorna är under våren 2023.
– Vi är väldigt glada över att byggnationen av Kv Herrnhutaren är i full gång. Vi ser redan ett stort intresse kring projektet och ytorna i fastigheten, och har flera spännande dialoger igång tillsammans med Croisette och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Göteborgs färggladaste lokalförmedlare, säger Håkan Larsson, Ramsbury.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige