Image

Corem väntar in Klövern

Bolag På fredagens extra bolagsstämma i Corem beslutades om så kallad fortsatt bolagsstämma. Corem behöver avvakta besked från Klövern om det bud Klövern har fått på sina aktier i Tribona.
Publicerad den 16 Oktober 2015

Informationen om att Tribonas störste aktieägare, Klövern – som tidigare meddelat att det ställt sig positivt till det offentliga uppköpserbjudandet till aktieägarna i Tribona - för preliminära diskussioner om att avyttra sitt innehav i Tribona till oberoende tredje part innebär ökad osäkerhet om förutsättningarna för Corem att uppnå erforderlig anslutningsgrad för att fullfölja det offentliga uppköpserbjudandet.

På förslag från aktieägare har stämman därför beslutat att ajournera stämman och fortsätta densamma vid ett senare tillfälle då aktieägarna förhoppningsvis har mer information om den eventuella avyttringen.

Den nya stämman ska hållas tidigast om fyra veckor och senast om åtta veckor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY