Image

Corem väntar in Klövern

Bolag På fredagens extra bolagsstämma i Corem beslutades om så kallad fortsatt bolagsstämma. Corem behöver avvakta besked från Klövern om det bud Klövern har fått på sina aktier i Tribona.
Publicerad den 16 Oktober 2015

Informationen om att Tribonas störste aktieägare, Klövern – som tidigare meddelat att det ställt sig positivt till det offentliga uppköpserbjudandet till aktieägarna i Tribona - för preliminära diskussioner om att avyttra sitt innehav i Tribona till oberoende tredje part innebär ökad osäkerhet om förutsättningarna för Corem att uppnå erforderlig anslutningsgrad för att fullfölja det offentliga uppköpserbjudandet.

På förslag från aktieägare har stämman därför beslutat att ajournera stämman och fortsätta densamma vid ett senare tillfälle då aktieägarna förhoppningsvis har mer information om den eventuella avyttringen.

Den nya stämman ska hållas tidigast om fyra veckor och senast om åtta veckor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige