Image

Corallen ska miljöklassa samtliga nybyggnadsprojekt

Energi/miljö Skeppsbrons Lastbil och Bussverkstad blir Corallens första färdigställda fastighet som får klassificeringen Miljöbyggnad. Och nu har Corallen bestämt sig för att certifiera samtliga nybyggnadsprojekt enligt miljöklassningssystemet.
Publicerad den 15 Maj 2013

– Nu tar vi nästa steg i miljöarbetet genom att klassa samtliga våra nybyggnadsprojekt som Miljöbyggnad. Skeppsbrons lokaler blir därmed vår första färdigställda fastighet i Jönköping som får denna klassificering. Vi får därmed ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Detta är ett av Corallens bidrag för att skapa ekonomiskt hållbara byggnader för framtiden, säger Peder Karlén, fastighetschef Corallen i Jönköping.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige