Image

Corallen rekryterar från Riksbyggen

Karriär Corallen rekryterar Cecilia Aldén som fastighetschef i Norrköping. Hon kommer närmast från en befattning som marknadsområdeschef på Riksbyggen i Linköping, en roll som hon även tidigare haft i Norrköping.
Publicerad den 29 Oktober 2015
Cecilia Aldén. Bild: Corallen
Cecilia Aldén.

Cecilia Aldén är i grunden ekonomiutbildad och har tidigare haft flera chefsroller inom Nordea och Danske bank. Hon är 40 år och bor i Linghem mellan Linköping och Norrköping och påbörjar sin anställning senast den 25 januari 2016.

– Cecilia kommer att leda ett mycket kompetent team på nio medarbetare i Norrköping med olika kompetens men med ett gemensamt mål – att vara ett lokalt förankrat fastighetsbolag och tillhöra de ledande aktörerna, säger Claes Junefelt, vd för Fastighets AB Corallen.

Corallen äger i dag tolv centralt belägna kontorsfastigheter och en välbelägen logistikfastighet i Norrköping, totalt cirka 107 000 kvadratmeter.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering och Cecilia Aldén kommer att bli en viktig del i det fortsatta arbetet för att verksamheten i Norrköping skall fortsätta att utvecklas och expandera, säger Claes Junefelt.

Fastighets AB Corallen är ett helägt dotterbolag till Castellum AB som är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Corallen äger och förvaltar cirka 408 000 kvadratmeter kommersiella lokaler med ett värde om cirka 4,8 miljarder kronor i Östra Götaland (Jönköping, Linköping och Norrköping).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige