Image

Corallen hyr ut i Växjö

Uthyrning Arbetsmiljöverket flyttar sitt Växjökontor till Corallens kvarteret Bagaren. Uthyrningen omfattar 630 kvadratmeter med inflyttning 1 juni.
Publicerad den 7 April 2014
Kvarteret Bagaren i Växjö. Bild: Corallen
Kvarteret Bagaren i Växjö.

Arbetsmiljöverket har regeringens och riksdagens uppdrag att se till att arbetsmiljön uppfyller de krav som finns i arbetsmiljölagen. Från och med den 1 januari 2014 är den inspekterande delen av Arbetsmiljöverket indelad i fem regioner. Växjökontoret är ett filialkontor och tillhör region Syd, där Kronoberg Kalmar, Blekinge och Skåne län ingår.

Corallen har under en längre tid arbetat med att förnya fastighetens profil gällande bland annat tillgänglighet och färgsättning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige