Image

Club Xprs öppnar på nya orter

Uthyrning Den 24 mars hade det nya klädkonceptet Club Xprs premiär och slog upp portarna till sina två första butiker. Nu öppnar de nya butiker i Västerås och Linköping.
Publicerad den 11 April 2016
Club Xprs öppnar i Västerås och Linköping. Bild: Club Xprs
Club Xprs öppnar i Västerås och Linköping.

De två första butikerna ligger i Barkarby handelsområde utanför Stockholm och i Ingelsta handelscentrum i Norrköping. JLL Retail Tenant Representation ansvarar för etableringen av konceptet, som den 15 april öppnar sin tredje butik, denna gång i handelsområdet Erikslund i Västerås. Butiken kommer att omfatta 1 400 kvadratmeter.
Under hösten öppnar Club Xprs även en butik om 1 900 kvadratmeter i handelsområdet Tornby i Linköping.

– Vi har haft en fantastisk start av våra butiker i Barkarby och i Norrköping och ser mycket fram emot att öppna upp fler butiker inom kort, säger Victor Appelqvist, grundare och vd för Club Xprs.

JLL Retail Tenant Representation meddelar även att man söker efter ytterligare etableringsmöjligheter för Club Xprs inför 2017. Det handlar om ytor mellan 1 500 och 2 000 kvadratmeter på starka handelsplatser runt om i Sverige, främst i regionstäder.

– Det känns verkligen roligt att Club Xprs nu öppnat upp sina första butiker. Vi kommer under året att titta på framtida expansionsmöjligheter runt om på Sveriges handelsplatser. Vi har redan ett antal intressanta dialoger igång med fastighetsägare men välkomnar fler att återkomma med förslag på möjliga ytor, säger Martin Lindgren på JLL.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige