Image

Carglass flyttar till Garnisonen

Uthyrning Carglass flyttar i september in i nya lokaler i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm. Tenant & Partner har bistått företaget i projektet.
Publicerad den 28 April 2016

Carglass sitter i dag i lokaler på Birger Jarlsgatan. De nuvarande lokalerna är fördelade över två fastigheter och uppfyller inte Carglass lokalbehov till fullo.

För att uppfylla företagets lokalbehov och möjliggöra ett bättre samarbete och samhörighet mellan företagets avdelningar kontaktade Carglass Tenant & Partner för att bistå i sökandet efter ändamålsenliga lokaler.

Tenant & Partner har bistått Carglass i framtagandet av ett lokalprogram, identifierat lämpliga lokaler samt biträtt Carglass i förhandlingarna av ett hyresavtal i Garnisonen.

Carglass flyttar i september från de nuvarande lokalerna på Birger Jarlsgatan till de nya och verksamhetsanpassade lokalerna i Garnisonen på Karlavägen 108.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det blir Castellums fokus under nye vd:n

Bolag Efter Rutger Arnhults avsked har branschens mest uppmärksammade vd-stol nu fyllts sedan Joacim Sjöberg utsetts till vd för Castellum på permanent basis. För Fastighetssverige ger Joacim Sjöberg sin syn på nya rollen, perioden som tf vd, styrkan i att ha suttit i styrelsen för bolag och hur han ser på Castellums position nu och inför framtiden och vilka fastigheter bolaget kommer fokusera på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige