Image

Här öppnar Club Xprs sina första butiker

Bolag De första butikerna öppnar inom kort i Barkarby i Stockholm och i Ingelsta Handelscentrum i Norrköping.
Publicerad den 1 Februari 2016

Butikerna är 1800 kvadratmeter respektive 1600 kvadratmeter stora. Dessa blir kedjans första och de slår båda upp portarna den 24 mars i år.

Grundare av det nya varumärket Club Xprs är Victor Appelqvist som har en gedigen bakgrund i branschen med sitt arbete i det framgångsrika familjeföretaget Gina Tricot.

- Vi ser fram emot att äntligen få lansera Club Xprs. Vi är mycket nöjda med både Barkarby och Ingelsta Handelscentrum som våra första etableringar och ser nu fram emot öppningsdagen den 24 mars, säger Victor Appelqvist grundare och vd på Club Xprs.

Club Xprs vänder sig till hela familjen och kommer att bli en ny svensk lågprisdestination inom mode och hemtextil. Förutom de mycket låga priserna karaktäriseras konceptet av uppdaterade basplagg i många färger. Konceptet särskiljer sig från andra lågprisaktörer genom sin moderna och internationella profil.

- Vi har fått en mycket positiv respons på varumärket och konceptet ifrån marknaden. Club Xprs kommer att tillföra något nytt till detaljhandeln och inte minst till Barkarby samt Ingelsta Handelscentrum som utgör de första handelsområdena som får ta del av det nya konceptet, säger Martin Lindgren.


JLL Retail Tenant Representation meddelar även att Sverige kan se fram emot ytterligare etableringar under det
kommande året.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige