Image

Gina Tricot-son startar nytt klädkoncept – JLL får etableringsuppdraget

Bolag Klädkonceptet Club XPRS ska etableras på den svenska marknaden. Bakom lågprisdestinationen står Victor Appelqvist, son till Gina Tricotgrundarna Jörgen och Anette Appelqvist. JLL Retail Agency har fått etableringsuppdragen.
Publicerad den 21 September 2015

Club XPRS vänder sig till hela familjen och kommer att bli en ny svensk lågprisdestination inom mode och hemtextil. Förutom de mycket låga priserna karaktäriseras konceptet av uppdaterade basplagg i många färger.

Bakom det nya konceptet står Victor Appelqvist, som länge har arbetat i det framgångsrika familjeföretaget Gina Tricot där han haft en central roll, bland annat som marknadsdirektör.

- Club XPRS kommer att erbjuda kläder, accessoarer och hemtextil, helt under eget varumärke och till marknadens lägsta priser, säger Victor Appelqvist grundare och vd på Club XPRS.

JLL Retail Agency har anlitats för etableringen av konceptet som initialt kommer ske i Sveriges externhandelsområden. Den första Club XPRS-butiken beräknas öppna under våren 2016 för att sedan följas av flertalet etableringar under året.

- Club XPRS kommer att tillföra ett nytt inslag till svenska handelsplatser. Det känns spännande att få arbeta med att etablera ett varumärke som kommer att välkomnas av både fastighetsägare och konsumenter, säger Martin Lindgren chef för JLL Retail Agency.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige