Image
Clas Ohlson öppnar flyttar kontoret till Oslo.
Clas Ohlson öppnar flyttar kontoret till Oslo. Bild: Clas Ohlson

Clas Ohlson öppnar ny butik i Oslo

Uthyrning Nu är det klart att Clas Ohlson öppnar en ny butik i Oslo. Butiken blir Clas Ohlsons fjärde butik i centrala Oslo.
Publicerad den 1 September 2023

Den nya butiken kommer att öppnas nära Oslo centralstation på adressen Nygata 2-6. Butiken får en försäljningssyta på 1 600 kvadratmeter fördelat på två plan. Även Clas Ohlsons Oslo-kontor flyttar till den nya adressen.

– Vi får ett väldigt bra läge i de allra mest centrala delarna av Oslo där väldigt många människor rör sig varje dag, säger Rune Johansen, Country Operations Manager.

Den nya butiken kommer att öppna i mars 2024.

– Vi har funnits i Oslo i 32 år och vi är väldigt uppskattade. Jag ser väldigt mycket fram emot att öppna en fjärde butik i centrum och göra det ännu enklare för Osloborna att hitta allt de behöver till sitt hemmafix, säger Rune Johansen, Country Operations Manager.

Tidigare i veckan blev det också klart att Clas Ohlson öppnar en ny butik i Stenstan i Sundsvall. Med den nya butiken i Oslo har nu Clas Ohlson sju planerade butiksöppningar under verksamhetsåret 2023/2024. Förra torsdagen öppnade Clas Ohlson också en ny butik i Amfi Vågsbygd i Kristiansand i Norge.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige