Image
Clas Ohlson öppnar flyttar kontoret till Oslo.

Clas Ohlson öppnar ny butik i Oslo

Uthyrning Nu är det klart att Clas Ohlson öppnar en ny butik i Oslo. Butiken blir Clas Ohlsons fjärde butik i centrala Oslo.


Clas Ohlson öppnar hos Diös.

Clas Ohlson återvänder till centrala Sundsvall – öppnar hos Diös

Uthyrning Nu är det klart att Clas Ohlson etablerar sig i centrala Sundsvall igen. Adressen blir granne med Åhléns på Storgatan, med egen entré från gatuplan. Fastighetsägaren Diös påbörjar nu utvecklingen av den 1 300 kvadratmeter stora butikslokalen att stå klar för inflyttning till i höst. Beräknad öppning sker i april 2024.


Stockholm.

Mediamarkt öppnar flaggskeppsbutik på Drottninggatan

Uthyrning Mediamarkt öppnar en flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm. Clas Ohlson hyr ut cirka 3 500 kvadratmeter till Mediamarkt, i lokaler där Intersport tidigare var hyresgäst.


Nya aktörer klara för Kongahälla Shopping

Uthyrning Kongahälla Shopping, som öppnar i Kungälv i mars 2019, har gjort klart med två aktörer inom hem- och fritidsområdet genom tecknandet av avtal med Clas Ohlson och Kjell & Company.


Thon Property hyr ut i Sollentuna

Uthyrning Clas Ohlson har signerat avtal med Thon Property för etablering i Sollentuna centrum. Den nya butiken öppnar i maj 2017.


Clas Ohlson till Mall of Scandinavia

Uthyrning Clas Ohlson har tecknat kontrakt för etablering av ny butik i Mall of Scandinavia.


Teknikbutiker till Bergvik Köpcenter

Uthyrning Clas Ohlson och Kjell & Company öppnar nya butiker i Bergvik Köpcenter i Karlstad.


Clas Ohlson öppnar i Grand Samarkand

Uthyrning Clas Ohlson öppnar i Eurocommercial-ägda Grand Samarkand i Växjö.


Clas Ohlson till IN-gallerian

Uthyrning Lagom till julhandeln öppnar publikmagneten Clas Ohlson en 1 240 kvadratmeter stor butik i Norrlands största citygalleria - IN i Sundsvall. För att möta kundens behov skapar fastighetsägaren Diös dessutom en helt ny entré från Storgatan.