Image

Cubus till Bergvik

Uthyrning Cubus etablerar sig på Bergvik i Karlstad.
Publicerad den 27 Maj 2015

Bergvik ägs av Eurocommercial Properties, Ancore och OK Värmland och innehåller 60 butiker och 11 restauranger och caféer, efter ombyggnaden ska det dock innehålla cirka 80 butiker.

– Cubus har stått högt upp på vår önskelista över nyetableringar så vi är fantastiskt glada över att ha lyckats locka hit även dem, säger Ida Svensson Centrumchef Bergvik Köpcenter.

– Vi har länge sett fram emot att öppna en butik på Bergvik Köpcenter. Vi ser Bergvik som ett av de bättre köpcentrumen i Sverige och därmed en viktig plats för oss att öppna i för att strategiskt växa på den svenska marknaden. Butiken blir nummer 77 i Sverige och kommer att innebära nyanställningar av 5-8 personer, säger Tobias Knuthson Country Manager Cubus i Sverige.

Utöver Cubus nyinvigde Kapp Ahl i dagarna sin totalt omgjorda butik enligt nytt koncept, baserat på kundernas önskemål. Den nya butiken, inredd med miljövänliga material, skapar en naturlig rumskänsla som omfamnar varje kund med värme.

– Kapp Ahl har 400 butiker, modekedjans nya koncept som nu öppnar på Bergvik finns i knappt tio procent av butikerna. Vår ambition är att erbjuda karlstadsborna det senaste och det här är ytterligare ett exempel på att vi lyckats, fortsätter Ida Svensson, Centrumchef Bergvik Köpcenter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige