Image

Clas Ohlson till IN-gallerian

Uthyrning Lagom till julhandeln öppnar publikmagneten Clas Ohlson en 1 240 kvadratmeter stor butik i Norrlands största citygalleria - IN i Sundsvall. För att möta kundens behov skapar fastighetsägaren Diös dessutom en helt ny entré från Storgatan.
Publicerad den 6 Mars 2013

– Genom IN-gallerians strategiska läge mitt i City och dess starka mix av butiker och kända varumärken ser vi den som en självklar plats för etablering. Vi ser fram emot att hälsa gamla och nya kunder välkomna till vår butik i IN-gallerian, säger Bo Heyman, etableringschef för Clas Ohlson.

IN-gallerian finns i hjärtat av den vackra stenstan i Sundsvall. Clas Ohlson etablerar sig i kvarteret Lyckan som tillsammans med kvarteren Hälsan och Glädjen bildar Norrlands största citygalleria.

– Vi är stolta över att Clas Ohlsons väljer att bli en del av IN-gallerian. Med sitt strategiska läge blir Clas Ohlson ett viktigt komplement till den totalupplevelse som vi vill erbjuda besökarna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Diös ombyggnad är en del i den långsiktiga förädlingsplanen som syftar till att ytterligare möta såväl hyresgästernas som besökarnas behov och drivkrafter. Närmast påbörjas ombyggnation för kommande nya koncept på andra plan i kvarteret Hälsan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi ger oss in i logistiksegmentet på allvar"

Bolag Genom affären med Savills IM tar Niam på allvar klivet in på logistikmarknaden. Bolagets fondchef, Henrik Gerdin, berättar för Fastighetssverige vad den förvärvad portföljen betyder för satsningen, vad man letar efter i nya logistikförvärv, vilka marknaderna man tittar på, och hur han ser på logistikmarknaden i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige