Image
Clas Ohlson öppnar i Lidingö Centrum.
Clas Ohlson öppnar i Lidingö Centrum. Bild: Lidingö Centrum

Clas Ohlson tar över H&M:s lokaler i Lidingö Centrum

Uthyrning Clas Ohlson storsatsar på Lidingö Centrum och öppnar en butik enligt sitt senaste koncept. Butiken tar plats i H&Ms tidigare lokaler på två plan i centrumets mest centrala hörn. Ombyggnationen av lokalerna drar igång direkt och öppning av butiken beräknas ske efter sommaren.
Publicerad den 18 Januari 2024

– Det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande i centrum och Clas Ohlson är en av de aktörer som nämns oftast när vi frågar våra besökare. Att Clas Ohlson nu väljer att satsa på Lidingö Centrum är därför mycket glädjande och stärker vår attraktivitet avsevärt, säger Idha Sundén-Cullberg, Director, Asset Management för Lidingö Centrum.

Clas Ohlsons butik tar plats i de cirka 1 000 kvadratmeter stora lokaler i två plan där H&M-butiken tidigare låg. Läget är det mest centrala i Lidingö Centrum i ett hörn angränsade till torget och mitt emot Pressbyrån. Butiken byggs om enligt Clas Ohlsons senaste koncept och beräknas vara klar för öppning efter sommaren.
– Vi ser väldigt mycket fram emot att etablera oss på Lidingö och bli mer tillgängliga med vårt breda och prisvärda sortiment för hemmafixet. Vi vet att vi har varit efterfrågade i många år och vi är glada över att vi får ett så bra läge i Lidingö Centrum. Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöborna, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.

Den nya butiken blir något mindre än en vanlig Clas Ohlson-butik, men kommer att erbjuda hela Clas Ohlsons sortiment inom bland annat verktyg, belysning, förvaring och produkter för det uppkopplade hemmet. Planerat öppningsdatum är den 5 september.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige