Image
Martin Svärd.
Martin Svärd. Bild: Cernera Fastigheter

Cernera rekryterar vice vd

Bolag Cernera hämtar ny vice vd från Sparbanken Sjuhärad.
Publicerad den 25 Juni 2019

Nyligen tillträdde Martin Svärd posten som vice vd för Cernera Fastigheter. Rollen innefattar även huvudsakligt ansvar för Cerneras nyproduktionsprojekt.
Martin Svärd har sedan sommaren 2016 varit kontorschef för företagsmarknad på Sparbanken Sjuhärad, med ett övergripande ansvar att utveckla medarbetare och rådgivare. Med över 17 år i branschen har han gedigen erfarenhet av både fastighetsfinansiering och fastighetsvärdering. Martin Svärd är ett välkänt ansikte i bank- och fastighetskretsar och har mångårig erfarenhet av samarbete med Cernera.
– Det ska bli oerhört kul att få fördjupa mig ytterligare i delen med fastigheter. Tidigare har jag främst fokuserat på att kalkylera risker för olika projekt, men nu kommer jag vara med längs hela resan och ta ett helhetsgrepp. Det ska bli spännande att utforska alla möjligheter kring fastighetsutveckling och få vara med och utveckla framtiden tillsammans med Cernera, säger Martin Svärd.

Martin Svärd kommer ansvara för bolagets finansiering, beräkna och utvärdera investeringsmöjligheter samt utforma affärsplaner och långsiktiga ekonomiska mål tillsammans med Cerneras vd Lars Angwald.
– Rekryteringen av Martin är en kompetensförstärkning för Cernera som skapar rätt förutsättningar för en fortsatt stark expansion och lönsamhet. Vi är väldigt glada för att Martin valt att ansluta sig till Cernera och jag ser med förväntan fram emot att ytterligare cementera vår position som Borås bästa fastighetsbolag, säger Lars Angwald.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Berggren: Olämpligt med Arnhult som ordförande

Bolag Per Berggren utmanar Rutger Arnhult om ordförandeposten i Castellum på bolagsstämman den 25 mars. Här ger han sin syn på situationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY