Image
Martin Svärd.
Martin Svärd. Bild: Cernera Fastigheter

Cernera rekryterar vice vd

Bolag Cernera hämtar ny vice vd från Sparbanken Sjuhärad.
Publicerad den 25 Juni 2019

Nyligen tillträdde Martin Svärd posten som vice vd för Cernera Fastigheter. Rollen innefattar även huvudsakligt ansvar för Cerneras nyproduktionsprojekt.
Martin Svärd har sedan sommaren 2016 varit kontorschef för företagsmarknad på Sparbanken Sjuhärad, med ett övergripande ansvar att utveckla medarbetare och rådgivare. Med över 17 år i branschen har han gedigen erfarenhet av både fastighetsfinansiering och fastighetsvärdering. Martin Svärd är ett välkänt ansikte i bank- och fastighetskretsar och har mångårig erfarenhet av samarbete med Cernera.
– Det ska bli oerhört kul att få fördjupa mig ytterligare i delen med fastigheter. Tidigare har jag främst fokuserat på att kalkylera risker för olika projekt, men nu kommer jag vara med längs hela resan och ta ett helhetsgrepp. Det ska bli spännande att utforska alla möjligheter kring fastighetsutveckling och få vara med och utveckla framtiden tillsammans med Cernera, säger Martin Svärd.

Martin Svärd kommer ansvara för bolagets finansiering, beräkna och utvärdera investeringsmöjligheter samt utforma affärsplaner och långsiktiga ekonomiska mål tillsammans med Cerneras vd Lars Angwald.
– Rekryteringen av Martin är en kompetensförstärkning för Cernera som skapar rätt förutsättningar för en fortsatt stark expansion och lönsamhet. Vi är väldigt glada för att Martin valt att ansluta sig till Cernera och jag ser med förväntan fram emot att ytterligare cementera vår position som Borås bästa fastighetsbolag, säger Lars Angwald.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige