Image

Centrumutveckling rekryterar från Mood och DTZ

Karriär Centrumutveckling har rekryterat Charlotta Jonsson som Centrumledare och Anna Flodmark som Marknadsanalytiker. Charlotta kommer närmast från citygallerian Mood Stockholm och Anna från DTZ.
Publicerad den 14 Augusti 2013
Anna Flodmark. Bild: Centrumutveckling
Anna Flodmark. Charlotta Jonsson. Bild: Centrumutveckling
Charlotta Jonsson. Hanna Eidem. Bild: Centrumutveckling
Hanna Eidem.

Charlotta Jonsson är civilekonom med bred erfarenhet av marknadsföring. Hon har tidigare arbetat på AMF Fastigheter med Mood Stockholm, på Unibail?Rodamco med Täby, Solna och Väsby Centrum och dessförinnan på Bestseller med utveckling av e?handel.

Anna Flodmark är i grunden fastighetsekonom och senior värderare med både erfarenhet av
analys och kreativt arbete inom fotografi och design. Hon har ägnat de senaste sju åren åt fastighetsvärdering på DTZ samt en designutbildning i Milano.

– Vi utvecklar vårt erbjudande inom både förvaltning och marknadsanalys med två kompetenta förmågor med stort engagemang för våra uppdragsgivares frågeställningar och behov. Rekryteringen är ett led i utvecklingen av den nya generationens Centrumutveckling, som tillsammans med våra uppdragsgivare skapar lönsamma och omtyckta köpcentrum och stadskärnor, säger Hanna Eidem, vd på Centrumutveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige