Image

Centrumutveckling rekryterar två chefer

Karriär Centrumutveckling rekryterar chefer för affärsområdena PUU och IAM. De kommer närmast från Steen & Ström och Fasticon.
Publicerad den 20 Augusti 2013
Kristoffer Österlund. Bild: Centrumutveckling
Kristoffer Österlund. Pontus Larsson. Bild: Centrumutveckling
Pontus Larsson.

Centrumutveckling rekryterar Kristoffer Österlund som chef för PUU (projektledning, utveckling och uthyrning), han kommer närmast från Steen & Ström. Samtidigt rekryterar man Pontus Larsson som chef för IAM (investment & asset management), han kommer närmast från Fasticon. Bägge tar plats i företagsledningen.

Kristoffer Österlund är specialist på värdeskapande uthyrning med stor erfarenhet från detaljhandeln. Han var tidigare marknads? och försäljningsdirektör på RNB för affärsområdet Departments & Stores med verksamhet på NK, Illum och Steen & Ström Magasin. Dessförinnan var han regionchef på JC, Wedins och Twilfit. Senast kommer Kristoffer Österlund från en konsultroll inom projektledning och uthyrning på Steen & Ström.

Pontus Larsson har gedigen erfarenhet av värdeskapande förvaltning av köpcentrum och en bred kompetens inom centrumledning, ekonomisk förvaltning, asset management, förvärvsstrategier och förvaltningsorganisatoriska frågor. Han kommer senast från Fasticon, där han arbetat som regionchef och senior konsult med organisationsfrågor och kompetensutveckling åt fastighetsbolag. Dessförinnan har han bland annat arbetat som Asset Manager och Commercial Director på Citycon med ansvar för den svenska fastighetsportföljen.

– Kristoffer och Pontus är starka tillskott till verksamheten. Genom kompetens, erfarenhet och engagemang kommer de att verka för att fortsatt skapa lönsamma och omtyckta köpcentrum och stadskärnor åt Centrumutvecklings uppdragsgivare, säger Hanna Eidem, vd på Centrumutveckling.

Kristoffer Österlund och Pontus Larsson inleder sina anställningar under hösten/vintern 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige