Image

CBRE storrekryterar

Karriär CBRE har rekryterat åtta personer till kontoren i Stockholm och Göteborg.
Publicerad den 4 Februari 2015

Glenn Håkansson kommer närmast ifrån Aranäs där han arbetat som förvaltningschef under de senaste fyra åren. Dessförinnan har han arbetat som fastighetschef på Harry Sjögren inom Castellumkoncernen under tolv år. Han kommer att arbeta inom Office Agency på CBRE:s kontor i Göteborg och i första hand hantera uppdrag inom projektuthyrning. Glenn Håkansson påbörjar sin anställning i februari.

Trude Broström, som kommer närmast ifrån Newsec, förstärker teamet inom Retail Advisory och kommer att vara placerad på CBRE:s kontor i Stockholm. Hon har erfarenhet av uthyrning och förvaltning på köpcentrum och gallerior och hon tillträder sin tjänst i mars.

Inom Capital Markets har Fredrik Åberg, Hampus Otterhäll och Rebecca Wengemo anställts som analytiker i Stockholm. För att ytterligare vässa produktutbudet har Emma Hesslind rekryterats som marknadskoordinator i Göteborg.

Valuation Advisory har anställt Alexander Vintermist som förstärkning till teamet. Han kommer närmast från Newsec där han arbetat med värdering i sju år och kommer att vara placerad på CBRE:s kontor i Stockholm.

Dessutom har Anna Pasquali, senast från Advokatfirman Vinge, anställts som Compliance Officer.

- I en alltmer global miljö behöver vi de bästa medarbetarna och kommer fortsätta att försöka attrahera de största talangerna. CBRE fortsätter expandera för att etableras som den ledande fastighetsrådgivaren i Sverige, säger Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige