Image

CBRE rekryterar från JLL

Karriär CBRE har rekryterat Bojan Ticic som associate director. Han kommer närmast från Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 24 April 2014
Bojan Ticic. Bild: Jones Lang Lasalle
Bojan Ticic.

Bojan Ticic kommer att jobba på Capital Markets i Sverige och främst fokusera på retailtransaktioner samt på internationella investerare i Sverige.

- CBRE har varit rådgivare vid transaktioner av handelsfastigheter i Sverige för över fem miljarder kronor det senaste året och vi ser ett fortsatt stort intresse för just denna typ av fastigheter hos många internationella investerare. Bojan blir en nyckelrekrytering för oss och att han ansluter till vårt team bidrar till att vi ytterligare kan befästa vår starka position inom retail. Vi har nu sju konsulter som fokuserar helhjärtat på handelsfastigheter, tre av dem arbetar i vårt Capital Markets-team och de fyra andra arbetar med uthyrning och lokalförmedling, säger Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Serige.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige