Image
Ann-Charlotte Lydén
Ann-Charlotte Lydén Bild: Eddie Ekberg

CBRE rekryterar och startar nytt verksamhetsområde

Karriär Anders Malmgren, närmast från Steen & Ström, och Ann-Charlotte Lydén, närmast från Newsec, rekryteras till CBRE, som samtidigt startar det nya verksamhetsområdet Retail Property Management.
Publicerad den 11 September 2014

Anders Malmgren har utsetts till Head of Retail för den svenska verksamheten och Ann-Charlotte Lydén har utsetts till Head of Retail Property Management hos CBRE Basale AB.

Anders Malmgren har 25 års erfarenhet av retail och har sedan 2008 arbetat som leasing manager på Steen & Ström. Bland annat har han ansvarat för uthyrningen av Emporia i Malmö.

Ann-Charlotte Lydén har stor erfarenhet från både butiksetablering och köpcentrumutveckling. Hon har bland annat ansvarat för kommersiell utveckling, uthyrning och förvärv av handelsfastigheter. Närmast kommer hon från rollen som Head of Retail and Urban Development på Newsec.

Patrik Kallenvret, vd för CBRE Sweden, kommenterar:

- Som ett led i att bli ledande på rådgivning rörande retail har vi nu rekryterat två personer med bred och lång erfarenhet. På detta sätt kommer vi ge våra kunder den service som efterfrågas. Anders och Ann-Charlottes kunskaper är oerhört värdefulla för oss och våra kunder i vår fortsatta tillväxt.

Ulf Attebrant, vd för CBRE Basale, tillägger:
- Vi gör en stor satsning och bygger upp ett nytt verksamhetsområde Retail Property Management. Vi har knutit till oss några av de ledande personerna i branschen för att ytterligare utveckla vår service till våra kunder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Unik lista: Så mycket elstöd har betalats ut till bygg- och fastighetssektorn

Lista Under de första tre dagarna sedan det att ansökan om elstöd till företag öppnade har över 17 000 företag sökt elstöd och Skatteverket har betalat ut drygt 1,9 miljarder kronor. Över 5 000 av företagen som sökt hör till bygg- och fastighetsverksamhet, det kan Fastighetssverige visa med hjälp av unik statistik över de ansökningar som hittills har beviljats och betalats ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige